Mijn naam is Diana van Ruiven-Korres. Ik ben 45 jaar, getrouwd en moeder van 2 leuke pubers.
Dit jaar doe ik voor het eerst mee met de Roparun. Jaren stond ik als supporter langs de kant als de Roparun bij ons over de dijk kwam. Met supporteren heb ik dus zeker mijn sporen verdiend:) Toen ik dit jaar werd gevraagd om mee te fietsen heb ik geen moment getwijfeld. Wij maken momenteel van heel dichtbij mee wat de ziekte met iemand en de directe omgeving doet. Het verdriet, de onzekerheid gaat door alle lagen heen. Door mee te doen kan ik dit helaas niet wegnemen, maar ik hoop mensen hiermee te inspireren en troost te bieden. Deze run zal ik in het bijzonder opdragen aan mijn schoonmoeder en mijn wens is dat zij er nog bij kan zijn tijdens de doortocht in Oud-Beijerland. Ik kijk er heel erg naar uit om met dit leuke en gedreven team een sportieve prestatie neer te zetten en veel geld op te halen voor dit belangrijke en goede doel!! Ik hoop jullie allen te zien langs de route…aanmoediging kunnen we heel goed gebruiken😊