Hallo , Ik ben Jaap van Dijk 55 jaar, geboren en getogen in Oud-Beijerland. Dit word mijn vierde jaar dat ik met de Roparun voor team 222 mee ga doen. De eerste twee jaren als chauffeur, het afgelopen 2017 als fietser, ook in 2018 ga ik als fietser mee.
Waarom ik mee ben gaan doen met de Roparun is heel eenvoudig , iedereen heeft wel in zijn naaste familie of vriendenkring te maken gehad met Kanker. Mijn vader heeft non hodgkin en prostaat kanker gehad . Waar hij in december 2017 aan is overleden. Hij was een vechter en zei toen ik mee ging doen met de Roparun “dat doe je voor mij en mijn lot genoten”. En daarom doe ik ook dit jaar weer mee, om een beetje bij te kunnen dragen voor die nu ook met deze ziekte te maken heeft. Ik vind dit dan ook een mooie slogan van de Roparun:
“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.