Moederdagontbijtjes voor het goede doel

Runningteam 222 brengt op zondagmorgen 10 mei weer door de hele Hoeksche Waard ontbijtjes rond. Niet zomaar, het is dan weer Moederdag!
Dus wilt u uw vrouw, vriendin, (schoon)moeder of oma verrassen, maar weet u niet hoe?
Bestel een ontbijt bij Runningteam 222 en steun daarmee meteen de Roparun!

Het ontbijtje wordt ’s morgens tussen 7.30 uur en 10.00 uur persoonlijk door één van de teamleden bezorgd en bestaat uit een vers broodje, een croissantje, een beschuitje, ontbijtkoek, kaas, vleeswaren, zoet beleg, vruchtendrank, een gekookt eitje en een stukje fruit. Verder is de besteller in de gelegenheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Het moederdagontbijt kost € 15,- per stuk, dit is inclusief aflevering.

Aanmelden voor het moederdagontbijt is heel makkelijk! Via het formulier onderaan deze pagina. U kunt er ook voor kiezen een e-mail te sturen aan marielleouschan@gmail.com. Zet in uw mail de naam van de afzender, de naam en het adres van de ontvanger, het aantal gewenste ontbijtjes per adres en eventueel de begeleidende boodschap.

Wilt u daarna het verschuldigde bedrag overmaken op ‘NL53RABO0134936965’ t.n.v. ‘Runningteam 222’ en o.v.v. ‘Ontbijt en uw naam’. Nadat uw betaling is ontvangen, ontvangt u een bevestiging.

Aanmelden kan tot en met donderdag 7 mei 2020

Aanmelden