Moederdagontbijtjes voor het goede doel

Runningteam 222 brengt op zondagmorgen 12 mei weer door de hele Hoeksche Waard ontbijtjes rond. Niet zomaar, het is dan weer Moederdag!
Dus wilt u uw vrouw, vriendin of (schoon)moeder verrassen, maar weet u niet hoe? …. Bestel een ontbijt bij Runningteam 222 en steun daarmee meteen de Roparun!

Het ontbijtje wordt ’s morgens tussen 7.30 uur en 10.00 uur persoonlijk door één van de teamleden bezorgd en bestaat uit verse broodjes,croissant, kaas, vleeswaren, zoet beleg, vruchtendrank en een stuk fruit. Verder is de besteller in de gelegenheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Het moederdagontbijt kost € 15,- per stuk, dit is inclusief aflevering.

Aanmelden voor het moederdagontbijt is heel makkelijk! Via het formulier onderaan deze pagina. U kunt ook ervoor kiezen een e-mail te sturen aan marielleouschan@gmail.com

Wilt u daarna het verschuldigde bedrag overmaken op ‘NL53RABO0134936965’ t.n.v. ‘Runningteam 222’ en o.v.v. ‘Ontbijt en uw naam’. Nadat uw betaling is ontvangen, ontvangt u een bevestiging.

Aanmelden kan tot en met donderdag 9 mei 2019

Aanmelden